FAQ

Veel gestelde vragen

Hoelang moet mijn haar zijn voor extensions?

Als je graag volume hairextensions wilt, dan moet je eigen haar minimaal 10cm lang zijn. Wil je graag een volledige hairextensions verlening wilt, dan moet je eigen haar minimaal 10/13 cm zijn. Hairextensions zijn verkrijgbaar in de lengtes 30,40,50 en 60 cm.

Hoe lang gaan hairextensions mee

Hairextensions gaan gemiddeld 4 a 5 maanden mee. Dit komt door onze eigen haargroei en natuurlijke uitval. De hairextensions kunnen weer opnieuw gebruikt worden met een nieuwe wax.

Kunnen Hairextensions ook in dun haar en hoeveel stuks?

Hairexextensions zijn ook uitstekend voor dun haar. Met 50 hairextensions krijg je aanmerkelijk meer volume en zijn ze makkelijk in model te brengen en houden. En wil je een hairextensions lengte verlenging dan heb je afhankelijk van de haardikte tussen de 100 en 150 hairextensions nodig.

Hoe moet ik de hairextensions verzorgen

Geen supermarkt producten waar fruiten, siliconen, alcohol en olie in zitten, hiermee blijven je hairextensions super mooi gedurende de draagtijd. Daarnaast een hairextensions borstel want het enige verschil is het haar kammen met deze borstel. Dit i.v.m. de kleine aanhechtgingen van de hairextensions!

Nog niet de juiste antwoorden gevonden?