Notice: like_escape is verouderd sinds versie4.0! Gebruik in plaats daarvan wpdb::esc_like(). in /home/kayla/domains/kaylahairextensions.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3502

Notice: like_escape is verouderd sinds versie4.0! Gebruik in plaats daarvan wpdb::esc_like(). in /home/kayla/domains/kaylahairextensions.nl/public_html/wp-includes/functions.php on line 3502
Hairextensions stijlen - Kayla Hairextensions

Hairextensions stijlen, kan dat?

bad-hair-day

Hair extensions stijlen, kan dat?

Hairextensions kan je gewoon stijlen met een stijltang. Mijn advies is wel om een serum op basis van zijde te gebruiken om de hairextensions en je eigen haar extra te voeden en te beschermen tegen de hitte van de stijltang.  Ik gebruik zelf altijd Biosilk als serum, een echte aanrader!

Wat voor apparaat kan je het beste gebruiken om je haar te stijlen?

Er zijn verschillende soorten en formaten stijltangen te verkrijgen. Mijn advies is om niet een goedkope te gebruiken van tien a twintig euro, maar een wat duurdere. Vaak merk je dat de kwaliteit toch wat beter is en het resultaat ook! Als je langer haar hebt, is het handiger om een brede stijltang te gebruiken. Er zijn ook stijltangen waar je zelf de temperatuur kan regelen, zo heb je het altijd zelf in de hand!

Beste temperatuur om je haar te stijlen?

Welke temperatuur het beste is om je haar te stijlen hangt af van je haar. Als je dun haar hebt, kan je het beste onder de 180 graden blijven. Bij dik haar adviseer ik tussen de 180 en 200 graden.  Mocht je zelf niet de temperatuur kunnen regelen met je stijltang, lees dan eerst goed de verpakking en voorkom schade aan je haar!

Welke stijltang past bij mij?

Ben je een stijlfreak of gebruik je het af en toe? Als je vaak je haren stijlt heeft het meer bescherming nodig. Je beschermt je haar het beste tegen de hitte met een stijltang met volledige keramische of titanium platen. Deze stijltangen zijn vaak wel wat duurder, maar gaan veel langer mee!

Als je je haren niet vaak stijlt, maar wel een goede stijltang wilt hebben is een stijltang met keramische coating prima. Deze zijn voorzien van een laagje keramiek wat het haar beschermt tegen de hitte. Een nadeel van een keramische coating is dat het wel kan slijten.

Niet te veel stijlen!

Het is erg belangrijk dat je het haar niet te veel stijlt. Dit gebeurt vaak als de temperatuur niet goed is voor je haar of als je het te vaak en te snel doet.  Neem rustig de tijd om je haar te stijlen en doe pluk voor pluk.  Vergeet niet om een Heatprotector te gebruiken!

DAAROM
Kaylahairextensions

Gratis intake gesprek
Gediplomeerd personeel
Werkt alleen met echte human hair
De goedkoopste van Groningen en omstreken
Naast zetten ook bewerken en verwijderen
Ook tijdens de avonduren beschikbaar
Afspraak maken