Russian Volume is helemaal hot, maar wat is het nou eigenlijk?

Russian Volume is helemaal hot, maar wat is het nou eigenlijk?

russian-volume-wimperextensions

Volle wimpers  laten de ogen van elke vrouw spreken, maar helaas hebben we niet allemaal van nature  volle en lange wimpers. In dat geval bieden wimperextensions de perfecte oplossing om je wimpers alsnog te voorzien van een vollere look, zodat ook jij verzekerd kan zijn van die ultieme glamour look. Er zijn echter verschillende soorten wimperextensions en om je op weg te helpen met  met de laatste trends bespreken we hier twee methoden:  One by one en de Russian Volume.

One-By-One wimperextensions

Een populaire manier om je wimpers te laten vervraaien is door middel van one by one wimperextensions. Zoals de naam van deze techniek al doet vermoeden, wordt bij de one by one methode de wimpers één voor één  op de eigen wimpers aangebracht. Hierdoor lijken je wimpers  natuurlijker dan bij andere methoden en daarnaast blijven de extensions wel zes to acht weken zitten. Uiteraard kost deze behandeling  enige tijd, maar wanneer de wimperextensions  eenmaal  zijn aangebracht dan mag het resutaat er zeker wezen.  Bovendien bespaar je met One by One extensions  sochtends veel tijd die je normaal gesproken kwijt zou zijn met het aanbrengen van mascara.

wimperextensions-by-kayla

Russian Volume wimperextensions, wat is dat?

Iedereen  die ooit wimperextensions heeft laten zetten  heeft vast weleens gehoord van  Russian volume wimperextensions. Maar wat zijn  Russian Volume wimperextensions precies ?  Russian volume is een geadvanceerde techniek die pas sindskort in Nederland wordt toegepast. Internationaal  zijn Russian Volume wimperextensions al jarenlang een ware hit omdat bij deze techniek dunnere en lichtere haarplukjes worden aangebracht op je eigen wimper.    Russian volume wimperextensions  zorgen voor een vollere oogopslag en zijn daardoor ideaal voor mensen met weinig eigen wimpers.  Een absolute  voordeel van deze methode is dat  het geen schade toebrengt aan je eigen wimpers en bovendien zijn deze extensions goed bestand tegen water,  waardoor de extensions geen problemen geven bij het douchen en zwemmen.

One-By-One of Russian Volume?

Hoewel beide technieken zo hun  eigen voordelen hebben,   zijn zowel de One By One als de Russian volume wimperextensions  uiterst gechikt voor het creeëren van een vollere look. Heb je meer vragen over één van deze technieken of ben je benieuwd naar welke methode beter bij jou past neem dan gerust contact met ons op !

DAAROM
Kaylahairextensions

Gratis intake gesprek
Gediplomeerd personeel
Werkt alleen met echte human hair
De goedkoopste van Groningen en omstreken
Naast zetten ook bewerken en verwijderen
Ook tijdens de avonduren beschikbaar
Afspraak maken