Droge hairextensions: wat te doen ?

Het is inmiddels een tijd geleden dat je hairextensions hebt laten zetten en langzamerhand worden de eerste droge punten zichtbaar.  Je hebt van alles geprobeerd om het haar weer zijdezacht te maken, maar niets lijkt te werken.  De meest voor de hand liggende oplossing is dan om een salon te bezoeken, maar aan een professionele behandeling hangt meestal wel een prijskaartje. Echter kan je er ook voor kiezen om er zelf wat aan te doen. In het laatste geval geven wij jou enkele tips om jou op weg te helpen met het verzorgen van je haar.

VERZORGINGSPRODUCTEN

Aangezien hairextensions niet gevoed worden door je hoofdhuid, zullen de punten van de extensions, afhankelijk van de type en kwaliteit,  na verloop van tijd uitdrogen.  Het is daarom van belang dat je het haar goed verzorgd door het van buitenaf te voeden.  Op het internet vind je allerlei verzorgingsproducten die allemaal beweren uitdroging te voorkomen. En hoewel veel van deze producten ongetwijfeld zullen werken, bevatten veel van deze producten alcohol wat juist ervoor zorgt dat het haar verder uitdroogt. Bovendien kan aanschaf van deze producten je al gauw onnodig veel geld kosten, zonder dat ze al te veel opleveren. Hieronder een aantal must have producten voor mensen met extensions.

HAIREXTENSIONS BORSTEL

Een hairextensionborstel is een onmisbaar product voor iedereen met extensions. Anders dan andere borstels zijn de haren van deze speciale borstel zachter, waardoor je de haren minder snel beschadigt. Borstel je haar dagelijks om klitvorming te voorkomen, want klitten drogen het haar sneller uit. Heb je er nog geen één? Je kan ze voordelig krijgen bij Kayla Hairextensions!

GEBRUIK EEN SERUM

Een goede serum kan het uitdrogingsproces van je hair vertragen doordat het een beschermende filmlaag over het haar aanbrengt. Het haar is dan beter bestand tegen zowel hitte als tegen water en daarnaast maakt de serum je haar weer zijdezacht. De meeste serums zijn heel geconcentreerd, waardoor je slechts een druppel nodig hebt. Je kan de serum het beste aanbrengen op nat haar maar het zal ook werken op droog haar. Hoewel hairextensions serums te vinden zijn in verschillende prijsklasses, hoeft een goede serum niet duur te zijn.
Voor advies op maat, vraag Kayla Hairextensions!

HAARMASKER

Naast de diverse haar serums en oliën bieden haarmaskers de perfecte uitkomst bij het verzorgen van je hairextensions. Vooral voor mensen met blonde hairextensions zijn haarmaskers een absolute must.  In vergelijking met een gewone conditioner, voedt een haarmasker het haar beter en beschermt het het haar langer tegen uitdroging. Een grote voordeel van haarmaskers zijn dat ze over het algemeen niet  al te prijzig zijn.

VOORKOMEN BETER DAN GENEZEN

Uiteindelijk geldt voor alles in leven dat voorkomen beter is dan genezen . Vermijd daarom ten alle tijden de goedkopere (syntethische) extensions en kies altijd voor Human  hair. Daarnaast is het belangrijk dat je je haar goed verzorgt. Wil je meer weten over droog haar of het verzorgen van hairextensions, neem dan contact op met ons!

DAAROM
Kaylahairextensions

Gratis intake gesprek
Gediplomeerd personeel
Werkt alleen met echte human hair
De goedkoopste van Groningen en omstreken
Naast zetten ook bewerken en verwijderen
Ook tijdens de avonduren beschikbaar
Afspraak maken